logo 400

Leverantör av kvalitetsväskor i skinn och läder sedan 2013. Lager i Sverige och fri frakt.
Klicka på bilderna för respektive sortiment.

Portföljer i läder, läderportfölj
Portfölj i skinn, skinnportfölj
Portföljer, skinnportfölj, läderportfölj, datorväska, laptop väska

Vi säljer handgjorda, noga utvalda portföljer och datorväskor av högsta kvalitet. Vårt sortiment av läderportföljer är unikt – och vi utökar nu vårt sortiment med skinnportföljer av finaste kalvskinn och utökar sortimentet med datorväskor i läder och skinn.
Vi har portföljer i olika storlekar och läder- och skinntyper, från robust pull-up-läder till finaste vegetabiliskt garvat skinn.
Våra leverantörer tillverkar portföljer och laptopväskor av kvalitetsskinn från Italien, de formas för hand av stolta yrkesmän inom EU - en unik kombination av kvalitet i material och hantverk samt kostnadseffektivitet i produktion och distribution.
Vi lagerhåller i Sverige och distribuerar senast påföljande dag med DHL, frakten ingår i priset. Betalningsalternativ väljer du vid i kassan:  betalkort, faktura eller avbetalning. Du har ett års garanti på väskorna och givetvis 14 dagars öppet köp.


Ditt naturliga val vid köp av en portfölj eller datorväska att ha på jobbet, vi har levererat väskor i skinn och läder till dam och herr sedan 2013. Oavsett om du är i behov av en stilren skinnportfölj eller en traditionell läderportfölj slitstarkt material med plats för dator och dokument eller en datorväska för din laptop till herr eller dam så finns produkterna hos oss på Läderväskor.se. Målsättningen är att vara det naturliga valet vid köp av portfölj och datorväska.
Portföljerna finns i olika färger med 2 eller 3 fack, en portfölj har normalt både handtag och axelrem medan en datorväska bärs med axelrem och saknar handtag. Båda har speciella fack där din laptop är skyddad.

Vi hoppas att ni hittar någonting ni gillar, vi skänker dessutom 2% av vår omsättning till Rädda Barnen.
Välkomna till vår online-butik!

Portfölj, datorväska i läder och skinn
loading...