logo 400

Handtillverkade datorväskor i mycket hög kvalitet. Väskorna tillverkas av vegetabiliskt garvat och färgat italienskt läder och/eller skinn, klicka på bilden för mer information. För Portföljer, se menyval. Snabb leverans, fri frakt och 14 dagars ångerrätt.

Datorväska skinn Lissabon
1 695 kr
Datorväska skinn
1 695 kr
Datorväska Krakow
1 695 kr
Datorväska Florens
1 895 kr
1 895 kr
1 995 kr
Dokumenthanterare Luxemburg
895 kr
Datorv
1 895 kr

Klicka på produktbilden för mer information. Samtliga datorväskor är i äkta läder/skinn och har fri frakt.

Alla våra portföljer och datorväskor tillverkas av koskinn garvat och färgat i Italien vilket gör att du kan känna dig trygg i att inga farliga kemikalier eller dåliga arbetsvillkor används.
Klicka på valfri datorväska för mer information, mått och bilder.
Den som skiljer datorväskan från portföljen är att datorväskan är mindre och tunnare, oftast med ett speciellt fack skyddat och skräddarsytt för din laptop och därutöver plats för tillbehör och i vissa fall ytterligare fack för dokument etc. eller två fack.
En datorväska är huvudsakligen designad för att skydda datorn och när du bär din laptop i en datorväska klarar den om du stöter i något, datorn ligger dessutom fast säkrad i sitt fack.
Men vissa portföljer/datorväskor befinner sig i gränslandet utseendemässigt – en del portföljer är ganska små och vissa datorväskor har utöver plats för dator/laptop plats för dokument och handtag att bära i, så titta gärna in under fliken Portföljer.
Datorväskor finns i flera storlekar och material, de i vintagestil är gjorda i genomfärgat s.k. pullup-läder från Italien medan våra datorväskor i lite mjukare skinn är gjorda i fint italienskt vachettaskinn. Är du på jakt efter en datorväska i läder eller skinn till herr eller dam, titta även på vårt sortiment av portföljer.

Läderväskor.se erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. 
Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna via fliken Kontakt eller via mail info@ladervaskor.se.
Köpvillkor, garanti, frakt och integritetspolicy finner du under "Om"-knappen ovan.
Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. Du har 12 månaders garanti på alla våra portföljer och datorväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos  oss på Läderväskor.se – och du har självklart 14 dagars ångerrätt i enlighet med distansköpslagen.