logo 400

Portfölj i läder

Stort sortiment av handtillverkade portföljer i mycket hög kvalitet. Väskorna tillverkas av italienskt läder och vi har ett flertal modeller, storlekar och nyanser, klicka på bilden för mer information. För datorväskor eller skinnportföljer, se menyval. Snabb leverans, fri frakt och 14 dagars ångerrätt.

Barcelona skinnportfölj
1 695 kr
Portfölj Barcelona ljus
1 695 kr
Portfölj Barcelona
1 695 kr
Skinnportfölj Berlin
1 895 kr
Skinnportfölj Berlin
1 895 kr
Skinnportfölj London
1 695 kr

Samtliga portföljer är handtillverkade i EU av äkta läder och har fri frakt. Klicka på valfri portfölj för mer information, mått och bilder. 
Monarchy’s portföljer och datorväskor tillverkas av koskinn garvat och färgat i Italien vilket gör att du kan känna dig trygg i att inga farliga kemikalier eller dåliga arbetsvillkor används.

Portföljer är lite större än en datorväska och det är även vanligare att portföljerna bärs direkt i handen istället för i en rem på axeln. Men vissa portföljer/datorväskor befinner sig i gränslandet utseendemässigt – en del portföljer är ganska små och vissa datorväskor har utöver plats för dator/laptop plats för dokument och handtag att bära i, så titta gärna in under fliken Datorväskor.
Portföljerna finns i flera storlekar, från de lite mindre med två fack till de större med tre fack och vår mest rymliga – Valencia med plats för en stor laptop och många dokument.
De finns i olika material, de i vintagestil är gjorda i genomfärgat s.k. pullup-läder från Italien och finns i färgerna brun, vintagegrön (mörk khaki) och natur. Lädret kallas pull-up eftersom det är genomfärgat och skiftar i färg när det viks eller repas, det ger en unik patina till portföljen. En del portföljmodeller är gjorda i fint italienskt vachettaskinn, finns i färgerna brun och svart. Är du på jakt efter en mindre väska i läder eller skinn till herr eller dam, titta även på vårt sortiment av datorväskor.

Läderväskor.se erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta en läderväska som faller dig i smaken. 
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig för mer information om storlek mm. 
Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna via fliken Kontakt eller via mail info@ladervaskor.se. 
Köpvillkor, garanti, frakt och integritetspolicy finner du under "Om"-knappen ovan.

Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp, vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. Du har 12 månaders garanti på alla våra portföljer och datorväskor – vi vet att det är produkter i skinn och läder av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Läderväskor.se – och givetvis 14 dagars returrätt i enlighet med distansköpslagen.

 

Och du - vi skänker 2% av vår omsättning till Rädda Barnen!