logo 400

Vi är stolta att representera Monarchy på den skandinaviska marknaden – handgjorda äkta läderväskor tillverkade för hand inom EU.
I mer än 30 år har de tillverkat väskor av kvalitetsskinn från Italien som formats för hand av stolta yrkesmän i Ungern. Det ger en unik kombination av kvalitet i material och hantverk samt kostnadseffektivitet i produktion och distribution.

Vi startade samarbetet 2013 och har handplockat ett urval produkter som vi erbjuder kunder på svenska marknaden. Utöver Monarchy's sortiment av portföljer och datorväskor har vi kompletterat utbudet med weekendväskor och ryggsäckar från Greenbury och Greenland.
Oavsett om du är i behov av en portfölj, datorväska, ryggsäck eller weekendväska i slitstarkt läder eller skinn så har vi ansträngt oss för att kunna erbjuda något som faller i smaken för både herr och dam!

Läderväskor.se erbjuder fri frakt för samtliga produkter, snabb service eftersom alla väskor lagerhålls i Sverige, personlig service för vi är ett litet företag och vi skänker 2% av vår omsättning till Rädda Barnen.

Klicka här för att komma till vår butik!

Köpvillkor 

Moms   Samtliga priser inkluderar moms på 25 %. 

Leveranstid  Varor som finns på lager levereras till kund med DHL inom 1-3 dagar från det att beställningen gjorts. 

Frakt  Vi levererar varor till hela Sverige via DHL. Eventuella förseningar som orsakats av fraktföretaget tar vi inte ansvar för. 
Om varan inte hämtas ut på kunds uthämtningställe inom två veckor går produkten automatiskt i retur och kunden debiteras returfraktkostnaden.

Garanti  Samtliga produkter som du köper har 12 månaders garanti avseende fabrikationsfel. Garanti gäller inte fel som orsakats av slitage, ovarsamhet eller yttre påverkan.

Ångerrätt  Som kund har du 14 dagars ångerrätt, dessa bestämmelser är i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. 

Returer  Returer återsänds till :
       Wemme eCommerce AB
       Utlandagatan 10
       41261 Göteborg
       Mail: info@ladervaskor.se
Avsändaren står för kostnaden och produkten ska returneras i samma skick och på ett sätt så att den inte skadas under transporten.