logo 400

Vi är stolta att representera Monarchy på den skandinaviska marknaden – handgjorda äkta läderväskor tillverkade för hand inom EU. I mer än 30 år har de tillverkat väskor av kvalitetsskinn från Italien som formats för hand av stolta yrkesmän i Ungern. Det ger en unik kombination av kvalitet i material och hantverk samt kostnadseffektivitet i produktion och distribution.

Vi startade samarbetet 2013 och har handplockat ett urval produkter som vi erbjuder kunder på svenska marknaden. Utöver Monarchy's sortiment av portföljer och datorväskor har vi kompletterat utbudet med portföljer och datorväskor från Time Resistance, tillverkade i Italien.
Om du är i behov av en portfölj eller datorväska i slitstarkt läder eller skinn så har vi ansträngt oss för att kunna erbjuda något som faller i smaken för både herr och dam! Vi adderar kontinuerligt nya produkter och ser över vårt sortiment.

Läderväskor.se erbjuder fri frakt för samtliga produkter, snabb service eftersom alla väskor lagerhålls i Sverige, personlig service för vi är ett litet företag och vi skänker 2% av vår omsättning till Rädda Barnen.

Klicka här för att komma till vår butik!