logo

Färgning för hand med vegetabiliska ämnen utan skadliga kemikalier bevarar skinnets naturliga utseende och gör varje väska unik. 

Allt skinn är av finaste kvalitet, vegetabiliskt färgat för hand i Italien.

Läderväskor.se har levererat portföljer och datorväskor i skinn och läder till hundratals nöjda kunder sedan 2013. Tidigare under namnet Semiaccessories men i februari 2019 bytte vi namn till enklare och mer passande Läderväskor.
Våra små marginaler gör att vi alltid har lågt pris och inte ger stora rabatter. Av samma anledning driver vi verksamheten mer på hobbybasis men har alla produkter i lager och sätter en ära i snabb respons, snabba leveranser och hållbara produkter av hög kvalitet till bra priser!

Vill du lära dig mer om skinnkvalitet och färgning? Se den här videon från Time Resistance så förstår du att det är stor skillnad på skinn och skinn! >>>
En snabbkurs med allt du behöver veta om skinnkvalitet, garvning och färgning (öppnas i nytt fönster).

Skinn är ett naturligt och levande material vilket gör att varje väska unik. Och ju mer du använder den, desto mer unik blir den när den bär spår av din och väskans gemensamma historia. Skinn är en restprodukt från en annan bransch och inga djur får sätta livet till för att bli en väska, istället återanvänder vi skinn på samma sätt som människan gjort sedan urminnes tider.

Vi är stolta att representera Monarchy på den skandinaviska marknaden – de har ett unikt sortiment av handgjorda läderväskor i klassiskt snitt. I mer än 30 år har de tillverkat väskor av kvalitetsskinn från Italien som formats för hand av stolta yrkesmän i Ungern. Det ger en unik kombination av kvalitet i material och hantverk samt kostnadseffektivitet i produktion och distribution. Vi har levererat Monarchy-portföljer i Sverige sedan 2013!

Utöver Monarchy's unika sortiment av portföljer och datorväskor har vi kompletterat med portföljer och datorväskor från Time Resistance, tillverkade i Italien: finaste kalvskinn från Frankrike som garvats med vegetabiliska ämnen och handfärgats med vegetabiliska material.
Finare skinnportföljer och skinnväskor görs inte om du frågar oss, deras moderna design och produkter bygger på en ungdomlig passion i kombination med livslång hantverkarkunskap.

Handen på bilden är varumärket för “Pelle Conciata al Vegetale in Toscana”, intygar att skinnet har färgats med enbart naturliga tanniner av vegetabiliskt ursprung. Dessa är viktiga för kvalitén på färgningen och eventuella ojämnheter på ytan eller i färgningen beror på varje skinns egen unika historia. Än idag är färgningsmästarna i Toscana trogna det gamla hantverket och varumärket skyddar och hedrar de traditionella principerna.

Det betyder att inga farliga kemikalier har använts vid garvning eller färgning, enbart vegetabiliska material. Tillverkningen av alla våra väskor sker inom EU vilket garanterar anständiga villkor för de som producerat din väska.
Skinnet är en restprodukt från en annan bransch och genom att förädla den får vi ett bättre resursutnyttjande och rätt hanterat så kommer din väska att hålla i decennier.

Enbart de bästa bitarna av skinnet används i våra väskor så att du får en unik struktur på din väskas skinn, dessutom sker färgning av skinnet för hand vilket ger skiftningar som ytterligare understryker hur unik just din väska är.

Läderväskor.se erbjuder fri frakt för samtliga produkter, snabb service eftersom alla väskor lagerhålls i Sverige, personlig service för vi är ett litet företag och vi skänker 2% av vår omsättning till Rädda Barnen.
Klicka här för att komma till vår butik!