logo

2021-08-25
Pandemins påverkan på råvaruproduktion men framförallt på vår huvudproducent Monarchy Ungern gör att vi beslutat att lägga ner butiken.
Innevarande lager av datorväskor och portföljer säljs ut till halva priset, går det att beställa så finns det varor i lager.
Därefter börjar vi avvecklingen...

2020-11-21
Nu har vi summerat dec 2019 till nov 2020 och skänkt 2% av vår omsättning till Rädda Barnen för att förbättra livet för några av världens barn. Det känns mer angeläget än någonsin.

2020-05-24
Nu är vår leverantör Monarchy i Ungern igång igen efter ett par tuffa månader utan tillgång till det fina italienska skinnet som krävs för deras kvalitetsväskor. Våra egna lager har räckt till (med något enstaka undantag) och nu kan vi fylla på vid behov.

2020-03-18
I dessa covid 19-tider påverkas såklart våra råvaruleverantörer i Italien - men vi har lyckligtvis ett ganska stort lager med portföljer och datorväskor i Sverige. Så om du kan beställa varan i butiken så finns den också hos oss klar för leverans!

2020-01-06
Det kom ett mail från Oscar:
”För många år sedan så köpte jag en portfölj Berlin från er, använder den dagligen och älskar den verkligen! Men hummerlåsen på axelremmen börjar bli lite slitna av tuff användning och skulle behöva bytas, kan ni hjälpa mig med det?”
Vi ordnade en originalrem till rimligt pris så att Oscar får många år till med sin älskade portfölj :-)

2019-12-19
Nu har vi summerat 2019 och skänkt 2% av vår omsättning till Rädda Barnen för att förbättra livet för några av världens barn. 

2019-12-17
Nu har vi en "systersajt" med unika handväskor i ekologiskt korkmaterial: Korkväskor.se. Välkomna!

2019-12-10
3D-bilder är nu inlagda för portföljerna Berlin, London, Barcelona, Illusions och the Profet. Samt för datorväskorna Lissabon, Krakow och Orlando. 

2019-11-28
Nu har vi 3D-scannat flera av våra produkter och lägger in bilder där du kan vrida väskan och betrakta den ur alla vinklar. Se exemplet nedan med Portfölj Berlin (peka med musen, klicka och flytta musen):

2019-09-18
Vi lanserar en 10 minuters video om skinnkvalitet och skinnberedning på Facebook och hemsida (under "Om" i menyn) så att man lättare förstår skillnaden på "skinn" och "skinn" och att vårt sortiment är väskor av absolut bästa kvalitet!

2019-09-10
Våra mest frekventa produkter lagerhålls och distribueras nu via Proflog i Falun vilket garanterar snabba leveranser i alla lägen.
Produkter med lägre volym skickas fortfarande från vårt lager i Göteborg.

2019-09-01
Vi testar en videopresentation från Time Resistance, de presenterar sin portfölj "Illusions". Det ger en bra beskrivning av portföljen - och passionen för design och material lyser igenom :-)   Klicka på bilden för att se presentationen.

2019-08-20
Vi går vidare i samarbetet med Time Resistance - deras fantastiska portföljer och datorväskor i finaste kalvskinn är ett mycket bra komplement till Monarchy's väskor i läder samt deras traditionella portföljer.
Denna vecka adderar vi från Time Resistance en portfölj - The Prophet - samt en datorväska i tre färger.

2019-08-11
Nu utökar vi sortimentet inför hösten med två portföljer och en datorväska från Time Resistance. Fantastiskt fint kalvskinn, vegetabiliskt färgade och tillverkade i Italien!
Mycket stilfull design och toppenkvalitet i både skinn och tillverkning

2019-06-28
Hela vårt lager av weekendväskor och ryggsäckar är nu (med något enstaka undantag) slutsålt och vi har omarbetat hemsidan för att spegla vårt nya fokus på endart portföljer och datorväskor.

2019-04-18
I linje med vår strategi att etablera det bästa sortimentet av snygga portföljer och datorväskor i högsta kvalitet har vi nu rea på samtliga weekendväskor och ryggsäckar.

2019-04-04
Nu finns datorväskan Sandra att beställa i tre färger: röd, grå samt krokodilmönstrad mörkbrun. Exklusiva väskor, handtillverkade i finaste italienska skinn!

2019-03-20
Vårdagjämning!
Våren kommer med hopp om sol, värme och äventyr! Det firar vi med 25% rabatt på alla weekendväskor i äkta läder! Passa på! (Gäller innevarande lager)

2019-03-10
Vi har sett över vår policy för social hållbarhet och kommer att skänka 2% av vår omsättning till Rädda Barnen.

2019-03-04:
Har precis packat upp provex från Monarchy med tre fina datorväskor för dam - mycket fina, rymliga och i toppenkvalitet: vegabiliskt garvat vachettaskinn från Italien!   (klicka på bilden)
De kommer att komplettera vårt sortiment av datorväskor på ett fantastiskt bra sätt, återstår lite produktfotografering och att beställa hem lagerex...
 

2019-03-03:
Vi fortsätter vår rea på ryggsäckar:
25% rabatt på alla ryggsäckar så länge lagret räcker!
Snygga slitstarka ryggsäckar i kvalitetsläder från Greenland och GreenBurry. Hemsidan är uppdaterad med de reducerade priserna.

2019-02-22: 
Idag är det ”Alla scouters dag”.
Vi på Läderväskor.se firar dagen med att prissänka samtliga ryggsäckar med 200 kr en vecka framöver!
(World Thinking Day, ”alla scouters dag” var födelsedag för grundaren av scoutrörelsen och firas av pojk- och flickscouter världen över sedan 1926.)
 

2019-02-19:
SeMi Accessories byter namn till Läderväskor.se!
Vi fortsätter succén med Monarchy's kvalitetsväskor till anständiga priser!
 

2018-11-26

Bestämt vad du ska köpa för julklappar i år?
Om inte så kommer lite inspiration här. 

https://www.semiaccessories.se/


 


2018-11-23
BLACK FRIDAY ERBJUDANDE!
10% på hela sortimentet! Använd rabattkod: blackfriday2018-10-21

Under vecka 43 & 44 får du en bag bungee på köpet när du handlar en väska hos Semi accessories!

www.semiaccessories.se


2018-10-01

Nu är hösten här och det är dags att unna sig något nytt när mörkret faller på! Spana in vår ryggsäck Malaga för inspiration!

Ryggsäck från Greenland i härligt cognacfärgat läder och i nätt utförande. Huvudfack klätt med bomull på insidan, innerfack med dragkedja samt två ytterfack med dragkedjor möjliggör full ordning. Huvudfacket stängs både lädersnören och lock med . Väskor i cognacfärgat läder får även en fantastisk patina som bara blir bättre ju mer de används.
 

2018-09-09

Sugen på en ny portfölj?

Denna veckan har vi sänkt pris på vår snygga portfölj Prag!

Portfölj Prag
Härlig portfölj från Monarchy i retrostil i brunt klassiskt skinn. Två huvudfack med klassiska detaljer som karakteristiska ytterfack och paraplyhållare och kvalitativt handtag för att bäras i handen. Stängs smidigt med dragkedja och kan med även bäras över axeln i brun läderrem.

Läs mer om portföljen Prag på:
https://www.semiaccessories.se/prag-brun-25910534


2018-08-02

Sommaren lider mot sitt slut och det är inom dem kommande två veckorna dags att börja planera inför hösten. Kanske börjar du studera, planerar vilka tjänsteresor du ska göra, du kanske behöver en ny snygg datorväska eller portfölj till dina kundbesök eller så vill du bara unna dig en riktigt snygg skinnväska. 
Spana in våra väskor! 2018-07-01
 

Vi är mitt i semestertider och en rekordsommar i Sverige, när du kryper upp i soffan, sätter dig på altanen, balkongen eller i trädgården med något gott att dricka passar det utmärkt med lite närshopping. 
Spana in våra portföljer, datorväskor, ryggsäckar, wekeendbags och handväskor i härligt skinn!2018-06-22

GLAD MIDSOMMAR ÖNSKAR
SEMI ACCESSORIES!
2018-05-23


GDPR
Från den 25 maj 2018 kommer hela Europa ha en ny gemensam lag om behandling av personuppgifter: Dataskyddsförordningen. Syftet med den nya lagstiftningen är att stärka skyddet av enskilda personers personuppgifter.

De viktigaste ändringarna i dataskyddsförordningen är att du har rätt att begära rättelse, radering eller tillgång till dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot behandling av personuppgifterna och att begränsa behandlingen av dina personuppgifter.

När behandlingen av dina personuppgifter är baserad på ditt samtycke har du även rätt att närsomhelst ta tillbaka samtycket. Ditt återkallande kommer inte att påverka legaliteten gällande behandling av uppgifterna innan du återkallade ditt samtycke.

Dessutom har du rätt att invända mot behandling av dina personuppgifter för användning till direkt marknadsföring, inklusive målinriktad marknadsföring, och du har rätt att ta del av de personuppgifter som du själv har lämnat, i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format.
Ny integritetspolicy 
Det är viktigt för oss att skydda våra kunders och användares personuppgifter och följa reglerna i förordningen. Därför har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Du kan läsa vår uppdaterade policy här.
Integritetspolicyn är relevant för dig, eftersom du har lämnat nödvändiga personuppgifter till SeMi accessories i samband med t.ex. tidigare köp, anmälan till nyhetsbrev eller användning av en onlinetjänst.

Observera att dessa ändringar träder i kraft den 25 maj 2018.
Med vänliga hälsningar,
SeMi accessories
 

2018-05-10

I år hoppade vi direkt från vinter till sommar, fantastisk värme och härligt att se så mycket människor utomhus. Kanske dags att unna sig en fin sommarpresent? Spana i vår butik, den är full av härliga skinnprodukter för alla smakar!

2018-04-20

Rygäckar i slitstarkt läder
En ryggsäck i skinn är inte något du ska behöva köpa ofta utan skall vara gjord för att hålla länge. Därför erbjuder vi våra robusta, handplockade produkter som håller en hög kvalitetsstandard så att du kan vara säker på att de kommer att hålla länge och väl. Nedan kan du klicka dig vidare via produktbilderna om du vill veta mer om någon specifik produkt. Självklart skickar vi till hela Sverige och kan även skicka till resten av Norden, hör av dig så löser vi det.

loading...

2018-03-31 


Glad påsk önskar SeMi accessories!

2018-03-17


Rygäckar i slitstarkt läder
En ryggsäck i skinn är inte något du ska behöva köpa ofta utan skall vara gjord för att hålla länge. Därför erbjuder vi våra robusta, handplockade produkter som håller en hög kvalitetsstandard så att du kan vara säker på att de kommer att hålla länge och väl. Nedan kan du klicka dig vidare via produktbilderna om du vill veta mer om någon specifik produkt. Självklart skickar vi till hela Sverige och kan även skicka till resten av Norden, hör av dig så löser vi det.

https://www.semiaccessories.se/ryggs%C3%A4ck-38044301


2018-03-05


Weekendväska i slitstarkt läder
Hos oss finner du ett stort utbud av weekendväskor och weekendbags gjorda i slitstarkt läder som passar lika bra till herr som dam. Vi strävar efter att ständigt hålla hög kvalitet och efter att ha ett uppdaterat sortiment med nya modeller av väskor. Att välja rätt weekendväska är inte alltid ett lätt val men man kan sällan gå fel med en väska tillverkad i riktigt högkvalitativt läder som kommer hålla år efter år. En weekendbag är det perfekta valet till lite kortare resor och den behändiga storleken gör att de är väldigt lätta att bära med sig. 

https://www.semiaccessories.se/weekendv%C3%A4ska-38044250

 

2018-02-12 

Weekendväska Porto
En riktigt klassiskt weekendbag från Greenland i kraftigt brunt läder. På både fram och baksida finns ytterfack med dragkedja. Handtagen är förstärkta med läder i greppet och justerbar avtagbar axelrem med axelskydd medföljer. Förstärkta hörn tillför extra hållbarhet och lädret är oljat för att stå emot smuts och väta bättre. En weekendväska som bara blir bättre med tiden och som kommer att hålla väldigt länge. 

2017-12-26

Skynda och fynda! 
Nu är det mellandagsrea på Semi accessories! använd koden mellandag i butiken och få 10% rabatt på allt! 

2017-12-15

Handla dina julklappar fram till onsdag den 20/12 och få leverans till julafton!

2017-11-23

BLACK FRIDAY!
Black Friday-erbjudande! 10% rabatt på alla våra väskor!
Använd rabattkod: BLK2017


2017-11-18
Det är en stor dag! 

Äntligen är dags för två efterlängtade produktkategorier att göra entré hos SeMi accessories!​​

Spana in våra härliga weekendväskor och ryggsäckar!


2017-11-12

PORTFÖLJEN VALENCIA

Nytt i sortimentet!
Extra rymlig portfölj för 17" dator och extra mycket prylar!
Spana in i butiken eller på https://www.semiaccessories.se/valencia-brun-38001341
 

2017-11-03

November är här och det firar vi med att erbjuda alla våra kunden fri frakt under resten 2017!

Spana in våra härliga portföljer, datorväskor och handväskor påwww.semiaccessories.se

 2017-10-31
 

Alla kunder fram till Julafton kan vara  med och tävla om en dokumenthanterare Luxemburg!

 Läs mer här!

2017-10-24

2017-10-22

2017-10-10
 

Nu är oktober och hösten äntligen här med härliga kvällar inomhus med tända ljus och en kopp te! 
Då passar det utmärkt med lite nätshopping, spana in vår skinnportfölj Barcelona!

loading...2017-09-20 


HÖSTREA!
Nu är det mellan 10-15% höstrea på alla våra handväskor! 
Handgjorda i EU, 24 månaders garanti och av högsta kvalitet.

 

Klicka här för att komma till butiken: 


2017-08-30  Idag avslutar vi vår kampanj "Sommarkänsla" som vi genomfört på Instagram och Facebook under sommaren! Ett smakprov på det bilder som ingått syns nedan. 

Vill du se mer följ oss på social media!

loading...

2017-08-28 Håll ögonen öppna!

Inom kort kommer denna nya, snygga datorväska finnas i vårt sortiment!

2017-08-08 Portföljen Y är numera Portföljen Milano och finns äntligen i lager! 
 

Klicka nedan för mer information:

loading...

2017-08-01 Datorväskan X är numera Datorväskan Florens och finns äntligen i lager! 
 

Klicka nedan för mer information:

loading...

2017-07-12 Nya härliga produkter i vegitabiliskt garvat skinn - finns snart i butiken! 

Än så länge heter dem Datorväska X och Portfölj Y, vilka Europeriska städer tycker tycker du passar väskorna? 

Maila oss eller skriv ditt namnförslag på vår Facebook-sida via knappen nedan. 
 

loading...

7 JULI 2017

Portföljen Berlin i ljust och vintage-grönt läder

1 JULI 2017

Portfölj Rom

20 JUNI 2017

Portfölj - Istanbul

7 JUNI 2017

Portfölj London
1 JUNI 2017
Sommarkänsla!

2017-05-29 Under juni månad kör vi sommarkampanj med nya härliga bilder, här är ett smakprov på portföljen Barcelona!
 


2017-05-20 Följ oss på Linkedin!
 

2017-04-27 Vi närmar oss studenttider, spana in möjligheten att ge bort ett presentkort till dina nära och kära!

GLAD PÅSK!

2017-03-26 Portföljen Berlin i vintage-grön skinn!

loading...

2017-03-01 Portföljen Barcelona i vintage-grönt & svart skinn hittar du i vår butik!

2017-02-02

Nu finns Datorväskan Krakow i härligt vintage-grönt skinn, läs mer via länken nedan: 

http://www.semiaccessories.se/krakow-gr%C3%B6n-34771679


 

2017-01-12

Nu finns portföljen London i härligt vintage-grönt skinn - klicka på länken nedan för mer information!

http://www.semiaccessories.se/london-gr%C3%B6n-34771672

loading...

2016-12-25 Nu startar årets mellandagsrea!

Få 10% rabatt på hela sortimentet! Ange rabattkod: mellandag


2016-12-18 Information om leveranstid!

Beställningar som kommer in före onsdag levereras innan Julafton!

2016-11-29 JULSHOPPINGEN är igång!

Nu kan du köpa dina julklappar med ro, vi har förlängd ångerrätt till årsskiftet. 

2016-11-24 Nu är det äntligen dags för Black Friday, skyna och fynda. 
Hela helgen har vi 5% rabatt på alla våra produkter! 
 

2016-11-12 Nu är det snart dags att börja fundera på julklappar till våra  nära och kära. Är du osäker på vad du ska köpa?

Ta det säkra före det osäkra och köp presentkort! 

2016-10-28 Nu är det bara en tidsfråga in vi får in vår härliga portfölj London i vintage-grön! Håll ett öga på vår hemsida efter nyheter. 
 

2016-09-25 Vill du överaska någon du har nära med en födelsedagspresent, en ny skolväska eller bara skämma bort någon? 

Vi har presentkort! 
 

2016-09-05 Är du student och sugen på en ny portfölj eller datorväska?

https://mecenat.com/se/semi-accessories

2016-08-26  Ny Inspiration!  2016-08-12

SKÖTSELRÅD
Matt läder

Det matta lädret finns tillgängligt i två färger, matt brun och matt svart. Det är ett material som kommer att slitas och med tiden ge en härlig vintagekänsla.  Vid användning av nya väskor i det matta lädret rekommenderas det att impregnera väskan med skyddsmedel. Detta för att motverka eventuell avfärgning mot ljusa material, särskilt när väskan är ny och utsätts för fukt.

 

2016-07-30

Kom till Hunnebo i helgen på sommarmarknad!

 

2016-07-17

Spana in Barcelona i nytt retrogrönt skinn!
 

BARCELONA 

2016-07-01

Spana in Prag i nytt retrogrönt skinn!
 

PRAG

2016-06-20 

Inom kort kommer favoritportföljerna Prag, Barcelona och London i färgen retrogrönt. För inspiration titta efter portföljen Berlin i vår butik. 

Är du intresserad maila oss på info@monarchy.se 

2016-06-10

Nu har vi "nya" portföljen Rom i lager i brunt vegitabiliskt garvat läder med bättre spänne. 

Spana in rom genom att klicka HÄR!

2016-05-31

Nu är det ännu enklare att slutföra ditt köp snabbt och enkelt, välj Payson Checkout 2.0 när du kommer till varukorgen. 
 

Datorväska Dublin Datorväska Dublin

2016-05-25

Nu har vi fina datorväskan Dublin tillbaka i lager! 

Datorväskan Dublin
Axelremsväska i läder i stående utförande perfekt för laptop, böcker eller vad man kan tänkas behöva bära med sig. Passar även utmärkt för lättare packning och kan användas mångsidigt. Tillverkad i kraftigt grått läder. Reglerbar axelrem, stort huvudfack med möjlighet att spänna fast laptop och generöst ytterfack.


 

2016-05-13

Nu har vi samlat ihop några av de fina kommentarer vi fått från våra kunder Vi tar gladeligen emot fler. Skriv gärna ner ett par rader till oss. Klicka på kontakt nedan. 

loading...

2016-05-05 Inspirationsbild - Handväskan Stockholm. 

Klicka på bilden för mer information!

Handväskan Stockholm

2016-04-30

Äntligen finn handväskan Birmingham i lager igen efter ett långt produktionsuppehåll! 
 

2016-04-09 

Bor du i Finland eller Danmark så kan vi ordna med frakt även dit, hör av dig till oss under fliken kontakt!

2016-04-05

Vill du ha inspiration inför köp en av handväska eller portfölj så glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Instagram
Facebook


 

2016-03-19 Nu är äntligen favoriterna handväskan Stockholm och portföljen Istanbul tillbaka i lager - du hittar dem under flikarna ovan! 
 

2016-03-03 Nu har vi uppdaterat vår sida så den är mer mobilvänlig, spana in www.monarchy.se på din surfplatta eller mobiltelefon!

2016-02-16 Nu är det REA på en av våra storsäljare portföljen Berlin, spana in butiken för mer information!

2016-02-02 Nu är 2016 igång på riktigt och planeringen av året är i full gång. 

Senaste är att spännerna på våra portföljer i vegatibiliskt skinn successivt kommer att byta spännen och detaljer, mer information kommer synas under respektive produkt under våren. 

2016-01-26 Spana in våra REA-produkter i fliken ovan! Nya och uppdaterade erbjudanden. 

2016-01-16 Nytt år och nya möjligheter!

Första nykommlingen in i sortimentet är Handväskan Birmingham i ny färg!

loading...


2016-01-02 Mellandagsrean pågår för fullt, följ REA fliken ovan och få rabatt på alla våra portöljer och väskor. 
 


2015-12-15 Portföljen Berlin finns nu i två helt nya färger! 
 
loading...

2015-12-05 Idag är det marknad i Arenan i Vänersborg, kom och hälsa på oss!

 


2014-11-20

Från och med idag har vi utökad bytesrätt! Handla nu och byt varorna fram till och med 1:a januari!

 

2014-11-19

Nu startar Klarnas Julkampanj 2014! Handla nu - betala i slutet av Januari!

Till butiken

 

2014-10-05 

Nu finns SeMi accessories på Pinterest - klicka på knappen nedan, massor med bilder och inspiration!
 

2014-09-10 

Planerna inför den kommande tider håller på att kristaliseras, vi ser med spänning fram emot andra halvan av 2014 och de utmaningar vi står inför under 2015. 

Håll ett öga på hemsidan efter nya produkter i sortimentet. 

2014-08-16 

Semestertiderna är påväg att ta slut, hösten är påväg och det är dags att börja fundera på vad man bör unna sig inför hösten. 

Spana in vår nya datorväska Krakow.

2014-07-15 Detta är en sommar vi kommer att minnas! 

14-06-19 Vi firar midsommar med att lansera en ny produkt, en utstickare i sortimentet: Luxemburg 
 

2014-05-25 

Det närmar sig semester och studenttider, städerna är full med glada ungdomar och sommar är påväg! 


 

14-05-05

Idag firar vi ett år! SeMi accessories fyller ett!

14-04-19

GLAD PÅSK önskar SeMi accessories!

14-03-22 - Ny produkt i lager - Krakow 

Rymlig axelremsväska i robust brunt läder. Plats för både dator, böcker eller för lättare packning. Tillverkad i kraftigt brunt slitstarkt läder. Reglerbar axelrem, stort huvudfack med separat avdelning för att ha tex. dator. Klaff i läder och spänne undertill för att hålla väskan ordentligt stängd. Baksidan är försedd med läderhandtag för att spänna fast på resväska eller lyfta i.

14-02-28 SeMi accessories är nu glada att berätta att vi är företagsfadder hos SOS barnbyar:

http://www.sos-barnbyar.se/

"Föräldralösa och övergivna barn får ett nytt hem och en familj i våra barnbyar. Som byfadder får du följa barnbyn du stödjer och se hur pengarna kommer till användning"
 

14-02-02 Nya produkter in i lager, lite mindre, ett nytt användningsområde för personer som inte kräver datorn i alla lägen! 


14-01-13 I januari lägger vi full energi på att bestämma var vi vill synas, vad vi vill åstadkomma och se vilket tyå av marknadsföring vi vill rikta in oss mot. 
Här är en av våra nya skapelser:

 

13-12-31 GOTT NYTT ÅR önskar SeMi accessories!

13-12-15 - Vi närmar oss jul och 2015, julhandeln är i fullgång och nu hoppas vi bara på snö!

13-11-01 - JULKAMPANJ - Köp idag, betala i februari

 

2013-10-15 Från första november släpper vi vår julkampanj i samband med Klarna, enkelt och passar nu när det nalkas dyra julmånader. Köp din produkt idag men betala i februari.

 

2013-09-25 - Det finns planer på att göra om hemsidan, vi går nu i designtankar och funderar på ett snyggt och bra upplägg för vår nya hemsida!


 

2013-09-10 I samma takt som verksamheten växen, ökar vi utbudet med nya snygga produkter, spana in vårt senaste tillskott. 

 

2013-08-30 - Nu kan man även se våra produkter via hyresgärstföreningens hemsida för lokala småföretag. 


2013-08-15 Nu har vi en ny och härlig produkt i laget, spana in handväskan Sofia i blank brunt läder. 

 
2013-07-29

Äntligen har vi fått in väskan Valencia i svart skinn.
Med laptopfack inuti som kan spännas fast med kardbareband.

Ursnygg och rekommenderas varmt!
 

2013-07-25

Lördagen den 3/8 är det Donsö hamnfest ute i Göteborgs södra skärgård. Förbered er på en riktigt folkfest, hantverk, loppis, mat och dryck.

Vi finns där - visar upp och säljer våra produkter.
Hoppas vi ses! Hör av er om ni har frågor.

http://donsohamn.se/album/donso-hamnfest/
 

2013-07-15

Nu har vi vår premiumportfölj Budapest i både svart och brun - spana in den under fliken butik! Det är en riktigt snygg skinnportfölj.


2013-06-20

På lördag den 29/6 visar vi upp och säljer våra prosukter på Öberska, Styrsö bratten.
Kom dit - titta på hantverk, ta en fika och njut av skärgårdens charm!

2013-06-01

Nu produkt i laget - gå in under fliken butik och spana in Valencia, en riktigt snygg laptopväska i brunt matt skinn!
 

2013-05-11

Nu är vår härliga datorväska Valencia lanserad!

Exklusiv väska i härligt naturligt brunt skinn. Ordentligt handtag och medföljande axelrem. Fötter av metall undertill, laptophållare med kardbareband inuti vid sidan av ett rymligt huvudfack. En härlig väska som bara blir bättre med åren.

Se mer information i vår butik!

2013-05-05

Nu lanseras SeMi accessories!

2013-05-01

Snart lanseras SeMi accessories, det går att hitta oss direkt via webbutiken eller via facebook och instagram!