logo

Vi söker ständigt efter nya kvalitetsprodukter och leverantörer - det genererar såklart en del unika produkter i enstaka exemplar. 
En del till ordinarie priser, en del rear vi ut. Priserna visas efter ev avdragen rabatt, observera att de finns endast i enstaka exemplar och det är "först till kvarn" som gäller. Klicka dig vidare via produktbilderna om du vill veta mer.

Unika väskor i läder, skinn och canvas/läder

Samtliga produkter är i äkta läder/skinn och har fri frakt. Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 
Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna via fliken Kontakt eller via mail info@ladervaskor.se så svarar vi så snabbt vi kan. 
Köpvillkor, garanti, frakt och integritetspolicy finner du under "Om"-knappen ovan.

Läderväskor.se erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en portfölj eller datorväska i läder eller skinn så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.

Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos Läderväskor.se.

 

Vi skänker 2% av vår omsättning till Rädda Barnen!