logo 400

Portfölj i läder

Handtillverkade portföljer av mycket hög kvalitet. Väskorna tillverkas av italienskt läder och vi har ett flertal modeller, storlekar och nyanser, klicka på bilden för mer information. För datorväskor, se menyval. Snabb service och fri frakt.

Portfölj
1 895 kr
Istanbul skinnportfölj
1 595 kr
Skinnportfölj Berlin
1 895 kr
Skinnportfölj London
1 695 kr
Skinnportfölj Berlin
1 895 kr
Skinnportfölj London
1 695 kr
Beställningsvara
Portfölj Barcelona
1 695 kr
Portfölj
2 195 kr
Portfölj
1 595 kr
Barcelona skinnportfölj
1 695 kr
Budapest Skinnportfölj
2 195 kr
Budapest skinnportfölj svart
2 195 kr
Portfölj Prag
1 595 kr
Portfölj Barcelona ljus
1 695 kr
Skinnportfölj Rom
2 095 kr
Skinnportfölj Rom
2 095 kr
Portfölj Valencia
2 395 kr

Samtliga weekendväskor är i äkta läder och har fri frakt. Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 
Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna via fliken Kontakt eller via mail info@ladervaskor.se så svarar vi så snabbt vi kan. 
Köpvillkor, garanti, frakt och integritetspolicy finner du under "Om"-knappen ovan.

Läderväskor.se erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta en läderväska som faller dig i smaken. 
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig för mer information om storlek mm.

Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp, vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter i skinn och läder av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Läderväskor.se.