logo 400

Med en ryggsäck i slitstarkt läder kan du med lätthet bära med dig allt du behöver under vandringen, semestern och på väg till jobbet. Våra ryggsäckar passar utmärkt för både herr och dam och de blir bara snyggare och skönare med tiden tack vare det starka skinnet de sys av. 
Klicka dig vidare via produktbilderna om du vill veta mer. 

Utförsäljning: alla ryggsäckar -40% så långt lagret räcker! Rabatten avdragen nedan.

Ryggsäck Bryssel
957 kr
Slutsåld
Ryggsäck Belgrad
1 017 kr
Slutsåld
Ryggsäck Dubrovnik
897 kr
Ryggsäck Munchen
597 kr

Ryggsäck i läder

Samtliga ryggsäckar är i äkta läder och har fri frakt. Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 
Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna via fliken Kontakt eller via mail info@ladervaskor.se så svarar vi så snabbt vi kan. 
Köpvillkor, garanti, frakt och integritetspolicy finner du under "Om"-knappen ovan.

Läderväskor.se erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.

Hos oss kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos Läderväskor.se.