logo 400

Ryggsäck Belgrad

Rea:
1 271 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
1671-25
Antal:
Ryggsäck i läder
En ryggsäck är perfekt i vardagen för dig som ofta är på språng. Alltid när till hands att slänga på sig, bekväm att bära och bäst av allt, händerna är fria! Med en ryggsäck i läder har du en långsiktig, hållbar och pålitlig väska som bara blir snyggare och skönare med tiden.
Våra ryggsäckar är alla gjorda i läder eller har slitstarka detaljer av läder. En ny ryggsäck köper man inte så ofta så för oss är det viktigt att våra produkter håller länge, är bekväma och ser riktigt bra ut!

Ryggsäck Belgrad
En ryggsäck från Greenburry i läder med praktisk rullstängning och härlig vintage-look! Ett stort fack med plats för A4-block, dator och annat. Ett ytterfack med dragkedja för snabbt åtkomliga mindre saker. Även på baksidan av ryggsäcken finns ett fack med dragkedja i A4-storlek. Rullstängning är dels vattensäker, stöldsäker och ger möjlighet till en rymlig väska vid behov som även kan göras kompakt genom att anpassa upprullningen. Baksidan på ryggsäcken är tillverkad i vadderad bomull för en luftigare känsla. En perfekt följeslagare i vardagen!

Ordinarie pris 1.695,-, 25% prisreduktion (gäller innevarande lager).

Produktinformation
Huvudfack: 1
Ytterfack: 2

Höjd: 40-49 cm
Tjocklek: 11 cm
Bredd: 40 cm
Litermått: 22

Färg: Brun
Material: Läder
Artikelnummer: 1671
Garantitid: 12 månader