logo 400

Ryggsäck Munchen XL

Rea:
896 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
1171-20
Antal:
Ryggsäck canvas/läder
En ryggsäck är perfekt i vardagen för dig som ofta är på språng. Alltid när till hands att slänga på sig, bekväm att bära och bäst av allt, händerna är fria! Med en ryggsäck i canvas/läder har du en långsiktig, hållbar och pålitlig väska som bara blir snyggare och skönare med tiden.
Våra ryggsäckar är alla gjorda i läder eller har slitstarka detaljer av läder. En ny ryggsäck köper man inte så ofta så för oss är det viktigt att våra produkter håller länge, är bekväma och ser riktigt bra ut!

Ryggsäck Munchen XL
En underbar ryggsäck från Greenburry i slitstarkt canvastyg med detaljer och strukturella delar i läder. I denna rymliga ryggsäck finns både ett stort fack och gott om mindre fack för möjlighet till ordning och reda. På insidan mot ryggen finns ett särskilt fack med tryckknapp för dokument eller surfplatta. I den här ryggsäcken ryms det mesta du behöver ha med dig på daglig basis både i jobbet, till träningen eller på utflykter. Ett kraftigt handtag i läder gör att den lätt kan bäras i en hand och justerbara axelremmar för bekväm ryggbelastning. En riktigt klassisk ryggsäck helt rätt i tiden. 

Produktinformation
Huvudfack: 1
Ytterfack: 3
Innerfack: 2

Höjd: 44 cm
Tjocklek: 20 cm 
Bredd: 40 cm
Litermått: 35

Färg: Svart
Material: Läder/Canvas
Artikelnummer: 1171
Garantitid: 12 månader