logo 400

Ryggsäck Riga

Rea:
1 196 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
1689-25
Antal:
Ryggsäck läder
En ryggsäck är perfekt i vardagen för dig som ofta är på språng. Alltid när till hands att slänga på sig, bekväm att bära och bäst av allt, händerna är fria! Med en ryggsäck i läder har du en långsiktig, hållbar och pålitlig väska som bara blir snyggare och skönare med tiden.
Våra ryggsäckar är alla gjorda i läder eller har slitstarka detaljer av läder. En ny ryggsäck köper man inte så ofta så för oss är det viktigt att våra produkter håller länge, är bekväma och ser riktigt bra ut!

Ryggsäck Riga
En riktigt klassisk ryggsäck från Greenburry i vintage retro-stil. Perfekt för en vända på stan, till jobbet eller till skolan. Huvudfack väl anpassat för A4 storlek, lätt ihopdraget med snöre i toppen. Insidan är klädd i bomull för skön känsla invändigt med flera fack, både med dragkedja och öppna. På utsidan finns ett fack med dragkedja baktill ovanpå den bomullsbeklädda ryggen. På framsidan finns ytterligare ett större fack för det du snabbt behöver komma åt. Justerbara axelremmar och kraftigt handtag, båda i läder gör ryggsäcken extra hållbar och lätthanterlig. Locket stängs enkelt med hjälp av två snabbspännen. En riktigt skön ryggsäck med stor potential att bli en nära följeslagare. 

Produktinformation
Huvudfack: 1
Ytterfack: 2
Innerfack: 2

Höjd: 43 cm
Tjocklek: 18 cm 
Bredd: 27 cm
Litermått: 20

Färg: Brun
Material: Läder
Artikelnummer: 1689
Garantitid: 12 månader