logo 400

Handtillverkade portföljer i vegetabiliskt färgat italienskt skinn!
FRI FRAKT!   Klicka dig vidare via våra produktbilder nedan. 

Budapest brun
2 195 kr
Budapest svart
2 195 kr
1 995 kr
1 895 kr

Samtliga portföljer är tillverkade av vegetabiliskt färgat italienskt skinn av högsta kvalitet. De tillverkas inom EU av skickliga hantverkare vilket säkerställer anständiga arbetsvillkor och ger dig en kvalitetsprodukt du kan lita på.
Klicka på valfri produkt för bilder och mer information om respektive väska.. 
Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna via fliken Kontakt eller via mail info@ladervaskor.se så svarar vi så snabbt vi kan. 

Alla våra skinnväskor är handtillverkade och vi har handplockat de produkter vi erbjuder för att vara säkra på att de håller hög kvalitet och hållbarhet  som du kan känna dig nöjd med. Vi strävar efter att ständigt hålla hög kvalitet och efter att ha ett uppdaterat sortiment med nya modeller av väskor. En portfölj tillverkad i riktigt högkvalitativt skinn kommer att hålla år efter år. 

Läderväskor.se erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en portfölj, daotorväska, ryggsäck eller weekendväska i skinn eller läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. 

Hos Läderväskor.se kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Läderväskor.se. 
Vi skänker dessutom 2% av vår omsättning till Rädda Barnen.