logo

Laptopryggsäck i brunt skinn

Ord. pris: 
1 995 kr
Pris:
1 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
1173801
Typ:
Ryggsäck Sun also Rises
Slutsåld

Datorväska / Ryggsäck / Crossbody "Sun also Rises"

(se en videointroduktion till Sun also Rises här)
En elegant och innovativ datorväska för din laptop: den kan bäras valfritt antingen som väska, crossbody eller ryggsäck.
Facket närmast ryggen är avsett för din laptop så att tyngden och den plana ytan kommer närmast din rygg. Här finns även ett fack med dragkedja.
Det yttre facket har plats för t ex headset och i mellanfacket finns plats för laddare eller anteckningsmaterial. Mellanfacket – med magnetlås - har även fickor för visitkort, mobiltelefon och/eller tillbehör. En överliggande läderrem med magnetlås håller ihop facken.
På utsidans baksida finns ett fack med dragkedja som är extra skyddat eftersom det bärs närmast kroppen.
Sun also Rises är handtillverkad i Italien av vegetabiliskt färgat kalvskinn av bästa kvalitet, färgningen är gjord för hand enligt toscansk hantverkstradition vilket gör varje väska unik. Insidan är fordrat med bomullstyg i hög kvalitet.
Här får du all den förvaring du behöver för din laptop – maximal passform på ett minimalt utrymme med snygg och samtidigt praktisk design.

En skinnväska från Time Resistance bag är ingen tillfällig accessoar  det är en följeslagare för livet. Skinnet kommer med tiden att bära märken av er gemensamma resa som gör den unik och allt vackrare, en bra skinnväska blir allt bättre med åren – precis som vänner, vin och du själv.


Produktinformation: 

Datorfack: med dragkedja, plats för 13" laptop. Sidoficka med dragkedja.
Mellanfack: med magnetlås, plats för laddare, tillbehör mm. Sidofickor för tillbehör, mobiltelefonm visitkort. 
Ytterfack: med dragkedja, plats för t ex headset eller böcker (mått c:a 24x28 cm)

Bärhandtag samt en lång rem med unik design som gör att väskan kan användas som axelväska eller crossbody alternativt som ryggsäck.

Höjd: 36 cm

Längd: 29 cm

Bredd: 10 cm

Färg: Brun (finns även i mörkröttskinn)
 

Artikelnummer: 1173801

Betala säkert med Payson: faktura, kort, internetbank eller dela upp din betalning.