logo 400

Weekendbag i många modeller till herr och dam
Handtillverkade weekendväskor gjorda i slitstarkt läder, FRI FRAKT! Klicka dig vidare via våra produktbilder nedan. Utförsäljning: 40% på alla weekendväskor i lager, rabatten avdragen i priserna nedan!

Weekendväska Neapel
1 257 kr
Weekendväska Dublin
1 257 kr
Slutsåld
Weekendväska Monaco
1 437 kr
Slutsåld
Weekendväska Marseille XL
1 317 kr
Weekendväska Porto
1 317 kr
Slutsåld
Weekendväska Köpenhamn
1 197 kr
Weekendväska Marseille
1 197 kr
Slutsåld

Samtliga weekendväskor är i äkta läder och har fri frakt. Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 
Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna via fliken Kontakt eller via mail info@ladervaskor.se så svarar vi så snabbt vi kan. 

Alla våra weekendbags är handtillverkade och vi har handplockat de produkter vi erbjuder för att vara säkra på att de håller hög kvalitet och hållbarhet  som du kan känna dig nöjd med. Vi strävar efter att ständigt hålla hög kvalitet och efter att ha ett uppdaterat sortiment med nya modeller av väskor. En weekendväska tillverkad i riktigt högkvalitativt läder kommer att hålla år efter år. En weekendbag är det perfekta valet till lite kortare resor och den behändiga storleken gör att de är väldigt lätta att bära med sig. 

Läderväskor.se erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. Vi på SeMi accessories jobbar aktivt för att möta dina behov!

Hos Läderväskor.se kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Läderväskor.se.